• Predupisi djece
    Sezona 2022-2023
    Prijavite se!

The sCOOL - Škola koju djeca vole

Odaberite tečaj koji najviše odgovara potrebama vašeg djeteta.

LEARN'N'PLAY

Komunikacijske radionice koje prvenstveno služe izgradnji samopouzdanja kod djece te otklanjanju neugode ili nesigurnosti prilikom komunikacije na engleskom jeziku. Učenje bez učenja!

2 puta tjedno po 45 min
(dane u tjednu ćemo naknadno odrediti)

• Za predškolarce

• Za učenike 1. i 2. razreda

ENGLISH CLUB

U Klubu na zabavan način djecu potičemo da govore engleski jezik. Djeca kroz igru i različite aktivnosti aktivno koriste engleski jezik. Učimo sve četiri vještine: čitanje, razumijevanje, pisanje i govor.

2 puta tjedno po 45 min
(dane u tjednu ćemo naknadno odrediti)

• Za učenike od 1. do 8. razreda
(raspoređene u grupama)

CAMBRIDGE ENGLISH

Pripremni tečajevi za dobivanje Cambridge certifikata za razine Starters, Movers i Flyers. Međunarodno priznate certifikate izdaje britanski institut British Council na kojem se i vrše testiranja.

• 2 puta tjedno po 60 min
(dane u tjednu ćemo naknadno odrediti)

• Za djecu od 7 do 12 godina
(raspoređene u grupama)

Cijena: 250 kn / mjesečno

Cijena: 300 kn / mjesečno

Cijena: 350 kn / mjesečno

Da bi vaša djeca brzo napredovala u učenju engleskog jezika...

Učimo kroz igru, a tada se znanje najlakše usvaja! Redovito pripremamo nove i zanimljive igre i aktivnosti koje na zabavan način pomažu djeci da brže usvoje strani jezik.

Usvajamo nova znanja radeći u malim grupama (3-8 polaznika) kako bi nastava bila interaktivnija.

Potičemo naše mlade učenike da govore, postavljaju pitanja i ispravljamo njihove pogreške. Biramo teme u skladu s interesima djeteta, a nastavnici su iskusni u radu s djecom.

Svoju reputaciju gradimo na zadovoljstvu naših polaznika. Polazimo od toga da svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete. Naša specijalnost je podučavanje engleskog jezika i u tome smo najbolji.

Profesionalno okruženje

Programi su osmišljeni tako da potiču dječju maštu i razigranost. Koncept programa nastao je iz profesionalne izobrazbe i dugogodišnjeg iskustva rada s djecom.

Sanja Čukelj, osnivačica The sCool i učiteljica engleskog jezika, završila je diplomski Delta programa na The International House London (Cambridge Diploma in English Language Teaching) te specijalizaciju za mlade učenike (Cambridge Delta Three, Option 1: ELT Specialism in teaching Young Learners). Sanja je također završila BFI (Berufsforderungsinstitut) u Beču – CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults).

Sanjin pristup podučavanju engleskog jezika je jasan „Namjera mi je da djeca usvoje engleski jezik na podsvjesnoj razini. Tako će im ovo znanje ostati zauvijek.“

Osigurajte mjesto za svoje dijete na vrijeme!

Prijavite se i uskoro ćemo vas kontaktirati s detaljima.

    Kako do nas?