Radionice

 • Za nas je učenje činjenje. Na radionicama se kroz igru i razne aktivnosti djecu potiče i ohrabruje da govore engleski jezik:
 •  
 • • Djeca imaju priliku vježbati i upotrebljavati nova znanja u raznim aktivnostima (npr. igre i aktivnosti riječima, križaljke, prigodne društvene igre, pjesmice, kratke priče i sl.).
  • Većina aktivnosti izvodi se neformalno, udobno smješteni na jastučiće na podu ili u pokretu, uz izbjegavanje duljeg sjedenja u klupama.
  • Djeci se predstavljaju teme i vokabular u skladu s Cambridge English Young Learners pristupom.
 •  
 • Glavni cilj je da se djecu na neobavezan način kroz zabavu i igru izloži jeziku.
 • Drugo dijete ostvaruje 6,00 eura popusta od mjesečne cijene.
 •  

ENGLISH CLUB

Za djecu je odrastanje pod sve većim stresom.
Zato je važno da nastavnici engleskog jezika van školskih zidova kreiraju lekcije koju su zanimljive, koje ih zaokupljaju te koje su temom njima relevantne i zanimljive.
Na ovaj način učenje engleskog neće postati još jedan izvor stresa i nečega što MORAJU u svom pretrpanom školskom rasporedu.
Klub olakšava prijelaz s početnog stupnja na kompleksniji jezik svakodnevne komunikacije
Učenje kroz aktivnosti, igre, glazbu i video materijal
Nema ocjena ni ispitivanja već samo ležerno druženje i opuštena atmosfera.

Klub se održava jedanput tjedno u trajanju od 90 (dan u tjednu ćemo naknadno odrediti):

– Za učenike 1. do 8. razreda (raspoređene u grupama)

Cijena: 40,00 eur / mjesečno

ENGLISH BOOK CLUB

Učenicima je često potrebno više vježbe čitanja i govora, a za to  ipak nema uvijek dovoljno vremena na satu engleskog jezika.

Želimo pružiti  priliku učenicima da uvježbaju svoje vještine u stvarnom okruženju dok istovremeno vježbaju vještine koje su im potrebne za ispite.

Ideja je jednostavna: Učenici dobiju knjigu i pitanja vezana za temu. Pitanja jednostavno služe kako bi učenici imali dovoljno vremena da razmisle o pitanjima i odgovorima.

Na druženjima Kluba prve subote u mjesecu započinjemo s raspravom o svemu što učenici nisu razumjeli u odlomcima i pregledavamo nepoznati vokabular.

ENGLISH BOOK CLUB – Svake prve subote u mjesecu po 120 minuta:

– Za djecu od 8 do 10 godina.

Cijena: 15,00 eur / dolazak

LEARN AND PLAY

Learn and Play komunikacijske radionice prvenstveno služe izgradnji samopouzdanja djece te otklanjanju neugode ili nesigurnosti prilikom komunikacije na engleskom jeziku. Učenje bez učenja!

Radionice se održavaju dva puta tjedno po 45 minuta (dane u tjednu ćemo naknadno odrediti):

– Za polaznike 1. i 2. razreda osnovne škole

Cijena: 40,00 eur / mjesečno

LEARN AND PLAY za predškolce

Djeca u ovoj dobi se ne boje griješiti stoga je ovo idealno doba za upoznavanje sa stranim jezikom. Odrasli učenici imaju tendenciju prevoditi svoje misli s materinjeg jezika na engleski. Nasuprot tome, mala djeca koja uče na engleskom mogu odmah oblikovati svoje misli na engleskom. Učeći nove stvari na drugom jeziku bez fokusiranja na sam jezik, stječu znanja iz različitih jezičnih perspektiva i poboljšavaju mentalnu fleksibilnost. 

U ovoj dobi nije nam cilj djecu ‘naučiti’ jezik već ih izložiti jeziku.

Kod nas najmlađi ne uče sam jezik, oni uče kroz njega – upravo onako kako to rade na svom materinjem jeziku.

Govoriti engleski nije cilj u ovoj dobi; to je instrument za istraživanje svijeta oko sebe. Zadaci temeljeni na igrama, video zapisi, živopisne prezentacije, prijateljsko i sigurno okruženje – svaki dio nastave podržava proces učenja.

Radionice se održavaju dva puta tjedno po 45 minuta (dane u tjednu ćemo naknadno odrediti):

– Za djecu u dobi od 3-6 godina

Cijena: 40,00 eur / mjesečno

SATURDAY WORKSHOP

Radionice su zamišljene po gramatičkim cjelinama. Svaka radionica u fokusu će imati neko određeno gramatičko gradivo, npr. Present simple i Present continuous, Plurals, Comparatives…

SATURDAY WORKSHOP – Održava se jednu subotu u u mjesecu

Trajanje: 09:00-11:15 h

Cijena: 20,00 eur / dolazak

SPEAKING WORKSHOPS with Conrad Kellet

Ovo je zabavna i intenzivna radionica uz izvornog govornika koja djeci omogućuje eksperimentiranje, usvajanje novog vokabulara i uživanje u govoru na engleskom jeziku.

Koriste se razne aktivnosti koje ohrabruju i pomažu u razvoju govorne kompetencije te stjecanju samopouzdanja kod učenika. Radionice se odvijaju u  okruženju koje ne vrši pritisak na djecu dok im istovremeno osigurava podršku kod raznih izazova ili jednostavno isprobavanja nečeg novog.

Radionice se održavaju jednom tjedno (dan u tjednu ćemo naknadno odrediti) i traju 60 minuta.

 • – Za djecu svih uzrasta
 • – Trajanje: četvrtkom 19.15-20.15 h

Cijena: 50,00 eur / mjesečno