O nama

Zovem se Sanja Čukelj. Poučavanje engleskog jezika svakako mi je radost i pruža mi neizmjerno zadovoljstvo i na osobnoj i na profesionalnoj razini.

Pogotovo me veseli podučavati engleski za djecu za što sam se i specijalizirala. Pohađajući brojne koledže u Hrvatskoj i inozemstvu dobila sam dublji uvid u različite dostupne kao i najnovije nastavne mehanizme u usvajanju engleskog jezika.

Već više od 10 godina radim s djecom i u tome uživam! Imam iskustvo u radu s djecom različite dobi, od vrtićke na dalje. Lako prilagođavam svoj pristup svakom djetetu. Nadam se da djeca to osjete i da im to pomaže da zavole engleski jezik. Znam da je podučavanje djece moj poziv i želim ga proširiti na što veći broj djece. Zbog toga sam osnovala The sCOOL kako bi djeca učila engleski jezik na zabavan način. Cilj mi je da što veći broj djece nauči engleski bez ikakvog napora, uz igru i zabavu!

Dopustite da ljubav prema engleskom jeziku prenesem i na vašu djecu!

Diplomirala sam Delta program na The International House London (Cambridge Diploma in English Language Teaching), specijalizaciju za mlade učenike (Cambridge Delta Three, Option 1: ELT Specialism in teaching Young Learners).

Završila sam BFI (Berufsforderungsinstitut), Beč (2002.) – CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults).

Na DOBA Fakultet, Maribor, (2018.) sam diplomirala na smjeru Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću.

Završila sam brojne tečajeve i radionice na međunarodnim koledžima:

The 8th Annual Future of English Language Teaching Online Conference Organised by Trinity College London and Regent's University London, Saturday 10 June, 2023; This online event included plenaries by Chris Roland and Claudia Ferradas alongside breakout sessions covering English for Specific PurposesYoung LearnersTechnology and Innovation and Teacher Education.

CAMBRIDGE DAY, March 2022: Resilience: Keep calm and carry on; Top tips and tricks for teaching Primary learners, Working with Words: developing vocabulary skills (A2-C1) 

ADVANTAGE WEBINAR FOR TEACHERS by British Council, April 2020.

WORKSHOP: YOUNG LEARNERS ENGLISH EXAMS by British Council, October 2018.

BECOMING A BETTER TEACHER, British Council (2019.)

FIRST AID FOR BABIES AND CHILDREN, International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies, UK (2018.)
PROFESSIONAL PRACTICES FOR ENGLISH LANGUAGE TEACHING (2015.) British Council
EXPLORING ENGLISH: LANGUAGE AND CULTURE (2015.) – British Council
UNDERSTANDING LANGUAGE: LEARNING AND TEACHING (2014.) – The University of Southampton and British Council
PRIMARY ESSENTIALS– Teacher training course (2012.), British Council, Zagreb
TKT (Teacher Knowledge Test), Module 1,2,3; Teacher development course (2010-2011) – British Council, Zagreb
ELT (English Language Training) (2000.) Proficiency English; London
ELT (English Language Training) (1999.) Advanced English; London

Pozdrav, moje ime je Donatella Golem. Studiram Germanistiku i Francuski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Njemački mi je materinji jezik. Odrasla sam u Austriji, tamo završila osnovnu školu  i gimnaziju i onda upisala fakultet u Zagrebu.  Oduvijek sam voljela jezike jer ih smatram sastavnim dijelom našeg života i koristimo ga svakodnevno kako bih komunicirali s ljudima. Zadovoljstvo mi je prenositi znanje drugima, komunikativna sam i otvorena i bas zbog toga uživam u ovom poslu. Imam iskustva s poučavanjem, davanjem instrukcija (svim uzrastima), lektoriranjem i prevođenjem i radom u turističkoj agenciji – ukratko sa svime sto je vezano za strane jezike.

Ja sam Anja Soldo, studentica engleskog i ruskog jezika i književosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu! Rođena sam u Osijeku, no nakon srednje škole put me odveo u Zagreb gdje sam napokon uspjela ostvariti svoj san i početi aktivno proučavati engleski jezik i književnost. Od malih nogu, sve me je vezalo za engleski jezik, knjige, filmovi, serije, pa iako mi u osnovnoj školi nije bio jača strana, na kraju srednje sam sa sigurnošću znala gdje se vidim!

Tijekom fakulteta, držala sam instrukcije i pripreme za maturu srednjoškolcima, a radeći sa Sanjom u The sCOOL, otkrila sam novi aspekt svoje ljubavi prema engleskom a to je poduka djece! Djeca su mi inspiracija da još više učim i rastem, skupa s njima! Još ćemo puno toga naučiti zajedno.