Mi u The sCOOL vjerujemo da nikad nije prerano za učenje novog jezika i uzbuđeni smo što nudimo tečajeve njemačkog za djecu. Naši tečajevi osmišljeni su tako da budu zabavni, interaktivni i privlačni, tako da vaše dijete može uživati u procesu učenja dok razvija vrijedne jezične vještine.

Tečaj njemačkog jezika za djecu

Naši tečajevi njemačkog za djecu osmišljeni su tako da zadovolje potrebe učenika na svim razinama znanja. Bez obzira je li vaše dijete tek na početku ili želi izgraditi postojeće vještine, naši tečajevi pružaju poticajno i izazovno okruženje koje potiče jezični razvoj.

Naši iskusni učitelji koriste različite metode podučavanja, uključujući igre, pjesme i interaktivne aktivnosti, kako bi pomogli vašem djetetu da uči na zabavan i privlačan način. Radimo u malim grupama, što znači da će vaše dijete dobiti individualnu pažnju i podršku.

1 puta tjedno po 90 min

Za učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole

Cijena: 40 eur / mjesečno (301,38 kn)

Kako biste upisali svoje dijete, jednostavno ispunite naš online obrazac za upis, a mi ćemo vas uskoro kontaktirati kako bismo potvrdili upis vašeg djeteta i pružili dodatne pojedinosti.

 
 

Individualna poduka njemačkog jezika za djecu

Nudimo individualne satove njemačkog koji su prilagođeni jedinstvenom stilu učenja i ciljevima vašeg djeteta.

 

Naši iskusni i visokokvalificirani učitelji njemačkog jezika posvećeni su pomoći vašem djetetu da razvije svoje jezične vještine i izgradi samopouzdanje u govoru, čitanju i pisanju njemačkog jezika.

 

Ugovorite termin koji najbolje odgovara vama i vašem djetetu.

Nudimo i online i uživo poduku, tako da možete odabrati opciju koja je najprikladnija za vašu obitelj.

Cijene:
Individualna poduka za djecu UŽIVO: 26.00€ / 60min (195,89 kn)
Individualna poduka za djecu ONLINE: 20.00€ / 60min (150,69 kn)

 
 

Radujemo se što možemo pomoći vašem djetetu da razvije vrijedne jezične vještine i ljubav prema njemačkom jeziku i kulturi. Vielen Dank! Hvala vam!

Osigurajte mjesto za svoje dijete na vrijeme!

Prijavite se i uskoro ćemo vas kontaktirati s detaljima.

    Ili nas nazovite na 099 6483 052