Cambridge tečajevi

Pripremni tečajevi za dobivanje Cambridge certifikata za razine Starters, Movers i Flyers. Međunarodno priznate certifikate izdaje britanski institut British Council na kojem se i vrše testiranja.

Budući da učenje jezika može biti dugotrajan proces, važno je imati redovite ciljeve – stoga polaganje Cambridge certifikata pruža fokus i tempo kako bi vaše dijete bilo motivirano na svakom koraku.

Pripremni tečajevi za polaganje Cambridge certifikata:
46.45 € / mjesečno
  • Namijenjeni su djeci od 7 do 12 godina
  • Dostupni su na tri jezične razine: Starters, Movers i Flyers
  • Održavaju se u prostorima The Scool 2x tjedno po 60 minuta
  • Tečaj traje cca 3 mjeseca a uključuje 24 sata
  • Fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna.

Osim pripreme za polaganje ispita, kod nas ćete dobiti sve potrebne informacije o prijavama za polaganje ispita u British Councilu Zagreb.

Cambridge English Starters

Djeca koja polažu ovaj ispit prošla su oko 100 sati učenja engleskog jezika.

Ispituje se djetetovo prepoznavanje boja na engleskom jeziku, odgovaranje na vrlo jednostavna pitanja o sebi te pisanje kratkih odgovora (od jedne riječi) na jednostavna pitanja.

Cambridge English Movers

Djeca koja polažu ovaj ispit prošla su oko 175 sati učenja engleskog jezika.

Ispituje se djetetovo razumijevanja osnovnih uputa na engleskom jeziku, ispunjavanje jednostavnog obrasca ili odgovaranje na pitanja o sebi, odgovaranje i zapisivanje jednostavnih činjenica (kao što su dani u tjednu, vrijeme ili imena) koje čuju ili o kojima čitaju u dječjoj priči.

Cambridge English Flyers

Djeca koja polažu ovaj ispit prošla su oko 250 sati poduke iz engleskog jezika.

Na ispitu će vaše dijete trebati objasniti razlike između dvije priče ili slike, pisati ili pripovijedati kratke priče na engleskom, postavljati pitanja i koristiti prošlo glagolsko vrijeme.

OSTANIMO U KONTAKTU!

Ako imate bilo kakva pitanja ili su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas, odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Pašmanska ul. 29
10000 Zagreb
info@thescool.hr
099 6483052